BCS autoverzekering

Autoverzekering

Onbezorgd onderweg met de autoverzekering van Bosch Car Service

Bosch Car Service Van Boxtel biedt u een uitgebreid pakket aan diensten. Hierdoor kunt u voor alles wat u nodig heeft voor zorgeloos rijplezier terecht op één adres. Dit geldt voor alles wat wij te bieden hebben in autotechniek, maar ook voor een autoverzekering op maat. Passend bij uw auto en de manier waarop u deze gebruikt. Elke Bosch Car Service Autoverzekering biedt een uitgebreide dekking tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. 

Stel uw eigen pakket samen

 

Een goede verzekering biedt de dekking die u nodig heeft voor een aantrekkelijke prijs. Daarom biedt Bosch Car Service u maatwerk, waarbij u zelf bepaalt wat u wel en niet verzekert. Zo stelt u het pakket samen dat bij uw wensen en budget past. Van een WA-verzekering en WA + Beperkt Casco, tot WA + Volledig Casco, waarbij u voor de laatste weer kunt kiezen uit drie pakketten: Compact, Comfort en Compleet. 

Gunstige dekking
 

Het zou te ver voeren om hier alle ins en outs van alle polissen te bespreken, maar enkele gunstige dekkingsmogelijkheden lichten we er voor u uit. Als uw auto jonger is dan 7 jaar (84 maanden) en u kiest voor WA + Volledig Casco (alle pakketten), dan is niet de dagwaarde verzekerd, maar het bedrag waarvoor u de auto heeft gekocht. Bij total loss keren we dus dat bedrag ook aan u uit. Bij een schadereparatie betaalt u bij Volledig Casco Comfort en Compleet geen eigen risico, mits u de reparatie laat uitvoeren door Bosch Car Service. Gedurende de hele reparatieperiode heeft u de beschikking over gratis vervangend vervoer.

Uitleg BCS verzekering

Aanvullende verzekeringen
 

Naast aantrekkelijke autoverzekeringen bent u ook voor aanvullende verzekeringen bij Bosch Car Service aan het juiste adres. Zo kunt u kiezen voor de ongevallenverzekering en schadeverzekering voor inzittenden. En voor een rechtsbijstandverzekering voor het geval u juridische ondersteuning en expertise nodig heeft bij de afwikkeling van een ongeval. Met de auto- en aanvullende verzekeringen van Bosch Car Service zit u heerlijk ontspannen achter het stuur. 
 

Ook iets voor u?
 

Klik hier voor alle verzekeringsmogelijkheden en bereken zelf uw premie.
 

Niet tevreden over uw huidige autoverzekering? Wij maken de overstap naar een Bosch Car Service Autoverzekering eenvoudig voor u met onze overstapservice. Graag tonen wij u de verschillen in dekking en voorwaarden en rekenen u het voordeel voor.

 

Twijfel niet langer, bel ons of kom gerust eens langs!

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen